Home / archiefcentraal / naief heino hard onderuit

naief heino hard onderuit

VV Heino heeft zondagmiddag de eerste wedstrijd van het seizoen verloren. Onder leiding van Michel Steggink gingen de Groen-Witten met 1-4 onderuit.

Heino begon sterk aan de wedstrijd maar zakte naar een halfuur als een kaartenhuis in elkaar. De Heinoërs werden slordig en benutte de kansen op de openingstreffer niet. De slordigheden hielpen de bezoekers in hun spel en werden steeds gevaarlijker.

Na rust resulteerde naïef verdedigen voor twee snelle tegentreffers. “Ze hadden gelijk na rust maar twee minuten nodig om twee keer te scoren. We gaven de wedstrijd meteen uit handen door slecht verdedigen en persoonlijke fouten”, aldus Steggink.

Twintig minuten voor het einde besliste Longa de wedstrijd door de 0-3 binnen te werken. “Ik had m’n tweede spits klaarstaan om nog wat te forceren, maar toen viel dat derde doelpunt. Dan weet je dat het te laat is.”

Vlak voor het einde kwam Heino via Stef Logtenberg op de 1-3, maar kreeg in de blessuretijd opnieuw een doelpunt tegen.

“Na de wedstrijd heb ik gezegd dat ik over de inzet niks te klagen heb. We hebben genoeg kansen gecreëerd maar we zullen toch een cursusje verdedigen moeten volgen. Als we daar niks aan doen, is het dweilen met de kraan open.”

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.