na 60 jaar nog altijd gelukkig getrouwd

Hein is geboren in Heino aan de Bergendijk, ter hoogte van Averheino op een proefboerderij. Trees komt uit Mariënheem en woonde aan De Raamsweg. Eenmaal getrouwd woonden zij aan de Wijheseweg, Herenstraat, Roggestraat, Bergmolenstraat, Monumentstraat en op dit moment wonen ze aan de Marktstraat in Raalte.

Beiden hebben gewerkt bij de boer. Hein heeft na werkzaam te zijn geweest bij Hevea gewerkt als opperman bij de bouw van het Franciscushof. Hij bleef na de bouw medewerker in het ketelhuis en deed daarna facilitaire dienst. Trees heeft na het werk bij de boer in de keuken van het Swaenewoerd gewerkt. Zij kan heerlijk koken en is erg handig met de naaimachine.

Samen hebben Hein en Trees zes kinderen. Netjes verdeeld kregen zij drie meisjes en drie jongens die in totaal dertien kleinkinderen en maar liefst acht achterkleinkinderen op de wereld zette. Marijke is helaas op 52-jarige leeftijd overleden.

Hedendaags zwemt Trees ’s morgens bij het Swaenewoerd en loopt Hein zijn rondje door het centrum. Bij mooi weer stappen zij samen op de fiets. Veertig à vijftig kilometer draaien zij de hand niet voor om. Lezen doen ze beiden ook graag en om met de tijd mee te gaan hebben ze allebei zelfs een tablet om te kunnen communiceren met hun (klein)kinderen. Hein en Trees, van harte gefeliciteerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.