multimate bouwmarkt in lemelerveld breidt uit

Multimate gaat flink uitbreiden. De bouwmarkt in Lemelerveld vergroot het assortiment van onder andere deuren, verf, ijzerwaren, schuifdeurkasten en verlichting. De uitbreiding is mogelijk, omdat de keukenafdeling verdwijnt uit het pand aan de Kerkstraat 27. MHK Keukenexpert houdt een totale uitverkoop.

Het einde van MHK Keukenexpert heeft alles te maken met het pensioen van Gerrit Wunnink. Maar liefst veertig jaar was hij als eigenaar betrokken bij de zaak. Zoons Ferry en Harold hebben het inmiddels overgenomen. “Maar wij hebben minder gevoel bij het keukengedeelte“, legt Ferry uit. “Het uitgebreid met klanten kijken naar een nieuwe keuken, dat past toch minder bij ons. En dan kan je er beter niet aan beginnen.”

Service
Overigens betekent het vertrek van HMK Keukens niet dat de service stopt. “Wij houden een keukenmonteur in dienst en we blijven gewoon service en garantie verlenen”, vertelt Harold. Ook de badkamerafdeling blijft in tact. Daarnaast is het zeker niet zo dat Lemelerveld straks geen keukenwinkel meer heeft. Een van de werknemers van MHK, is in een ver gevorderd stadium om elders in het dorp een keukenzaak te gaan beginnen.

De grote uitverkoop bij MHK Keukens is nu begonnen. Vervolgens gaat begin november de verbouwing van start en verdwijnen de keukens uit het pand. Bouwmarkt Multimate krijgt uiteindelijk een totale oppervlakte van 1700m².

Uiverkoop
Voor de uitverkoop van de showroomkeukens bij MHK keukenexpert is deze afdeling geopend op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Voor meer informatie kijk op staging2.multimatelemelerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.