mountainbiketocht heeten schot in de roos

De mountainbiketocht tijdens de Ponyweek Heeten bleek zondag een schot in de roos. Het nieuwe onderdeel was zo’n succes, dat het wel heel gek moet lopen om volgend jaar niet op het programma te staan.

Ongeveer driehonderd fanatiekelingen gingen zondagochtend van start. Zowel de deelnemers als de omstanders vonden de rit fantastisch verzorgd. Halverwege de tocht stond WRbikes uit Haarle met een servicepunt om kleine probleempjes op te lossen. Ook kon je hier drinken en een banaan krijgen.

Bij terugkomst in de tent waren er ‘Heidi’s’ die de deelnemers een blokje kaas of worst aanboden en natuurlijk kon er een lekker drankje gedronken worden. De hele week is er in Heeten nog van alles te doen. het volledige programma vind je op staging2.ponyweek.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.