Home / archiefcentraal / mooi bij karin succesvol en veelzijdig

mooi bij karin succesvol en veelzijdig

Naast de beautysalon en een kapsalon heeft Mooi bij Karin Barbershop ‘Mooi Man’ geopend. De werkzaamheden daar zijn al in volle gang. Mooi Man is, zoals de naam al zegt, specifiek gericht op de man.

Bij Mooi Man kunnen mannen terecht voor een traditionele knipbeurt, maar ook voor scheren en het bijwerken van hun baard. Vrouwen hoeven natuurlijk niet jaloers te worden. Bij de naastgelegen beauty- en kapsalon wordt zoals gewend kwaliteit geleverd.

“Wij vinden passie voor het werk belangrijk”, aldus Karin Koerkamp, eigenaresse van Mooi bij Karin. “Bij ons kun je niet alleen terecht voor knippen, maar ook voor huidverzorging, make-up en uiteraard voor goed advies.”

Karin laat weten dat veel kleur en natuurlijke tinten het altijd goed doen. “Een echte trend in kort en lang haar is er eigenlijk niet; het is altijd gevarieerd en persoonsgebonden.” Naar Mooi bij Karin moet je heen, dat blijkt wel!

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.