monumentendag op lamme van dieseplein

De 3 Ridders, een traditionele delicatessenzaak aan de Pontsteeg 24, heeft op de bovenverdieping een wandschildering uit 1549 die je kunt bekijken. Bij het Geert Groote Huis is de toegang dit weekend gratis en kun je onder andere de crypte bewonderen.

Ook tijdens de Nacht van Goud, zaterdagavond 12 september, pakt het Lamme van Dieseplein uit. Bij De 3 Ridders zal de bekende verhalenverteller Henk van Baalen je in 15 minuten meenemen naar de verborgen schoonheden van de muurschildering. Bij het Geert Groote Huis vindt een presentatie plaats van een korte en krachtige moderne dans geïnspireerd door deze bijzondere locatie.

Binnen het thema ‘Kunst en Ambacht’ van het Open Monumentenweekend geven de ondernemers van Fischer Trendy, Droom en Daad en De 3 Ridders presentaties van hun producten, die de kunst en het ambacht in zich weten te verenigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.