mike de boer op verjaardag elferink mode

Elferink Mode bestaat 95 jaar en is daarmee het oudste nog bestaande detailhandelsbedrijf van Wijhe; daarbij wordt natuurlijk stilgestaan. In de winkel wordt een kleine tentoonstelling gehouden die zowel terugblikt als een sprong maakt naar de toekomst. Ook komt stylist Mike de Boer naar Wijhe. Het belooft een gezellig feest vol met verrassende activiteiten.

Elferink Mode bakt

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september duiken Anneke, Wilma, Willemien, Berna, Gerrie, Annelies en Jan de keuken in en bakken diverse smaakmakende taartjes en lekkernijen. Laat je verrassen.

Stylist Mike de Boer

De beste stylingtips en informatie over mode voor dit najaar van een echte specialist? Op woensdag 16 september van 19:00 tot 22:00 uur komt stylist en gepassioneerd kledingliefhebber Mike de Boer naar Elferink Mode. Het belooft een avond vol verrassingen te worden. Toegang is gratis, maar vol is vol. Opgeven kan via een mail naar info@elferinkmode.nl onder vermelding van naam, adres en woonplaats of telefonisch via 0570 521253.

Chef-kok Paul Stegeman

Eigenaar van restaurant ‘t Pestengasthuys uit Zwolle, Paul Stegeman, zorgt op zaterdag 19 september van 12:00 tot 16:00 voor een proeverij van heerlijke hapjes. Diverse combinaties en ingrediënten zullen leiden tot een verbluffend resultaat; ofwel één van de hoogtepunten van het jubileum.

Waar en waarom?

Elferink Mode is gevestigd aan de Langstraat 61 in Wijhe. Naast leuke activiteiten is de nieuwe najaarscollectie weer binnen in de winkel. Mis het niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.