megastore in rijssen opent vloerenafdeling

Voor wie binnenkort aan een nieuwe vloer toe is, doet er verstandig aan eerst een bezoek te brengen aan de bekende Paul Roescher-megastore aan de Plaagslagen 2 in Rijssen. Vanaf 22 september is de ingrijpende verbouwing namelijk achter de rug en is er sprake van een forse vergroting van het complete vloerenassortiment. Dat moet natuurlijk gevierd worden met speciale openingsacties.

Ga je spoedig verhuizen of verbouwen? Paul Roescher biedt vanaf 22 september een schat aan vloerideeën. Of het nu hout, tapis, parket, laminaat of pvc is, Roescher heeft altijd een alternatief.

Wil je een onverwoestbare tegelkwaliteit maar met een natuurlijk karakter, dan is keramisch parket dé uitkomst. Het onderhoud van deze vloeren is een fluitje van een cent. Geef je liever de voorkeur aan PVC-vloeren, dan heeft Roescher ook een zeer brede collectie in projectkwaliteit. Al dan niet met een voelbare en meelopende houtstructuur. Deze vloeren worden door het professionele vloerteam gelegd, zodat je er als klant geen omkijken meer naar hebt.

Daarnaast heeft Roescher ook grote keuze aan houten vloeren in Rijssen. Zo vind je er ondermeer de Bourgondische plankenvloer, de kloostervloer, abdijvloer of scheepsdek-vloer.

Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden, dat Paul Roescher de megastore in Rijssen heeft gestart. Een mooi moment om de opening van de nieuwe vloerenafdeling te vieren. Je vindt de winkel aan de Plaagslagen 2 in Rijssen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.