marieke elders helpt met positief opvoeden

Wil je niet anderhalf uur met het bed ritueel bezig zijn? Consequent zijn. Dat is makkelijk gezegd, want hoe doe je dat nou? Verlang je naar minder stress en meer gezelligheid in huis? Dan ben je niet de enige. Daarom verzorgt Marieke Elders vier bijeenkomsten in haar praktijk aan de Praamstraat 38 in Raalte.

Tijdens de vier bijeenkomsten bij Marieke Elders wordt onder andere gesproken over de oorzaken van lastig gedrag bij kinderen, hoe je kunt bouwen aan een goede band met je kind, hoe je ervoor zorgt dat je vaker wenselijk gedrag ziet, hoe je om gaat met lastig gedrag en hoe je jouw kind nieuw gedraag leert.

Je maakt samen met Marieke je eigen opvoedplan en gaat daar mee aan de slag. De training is gebaseerd op ‘Triple P: Positive Parenting Program’. Een onderzocht en bewezen effectief opvoedprogramma dat oorspronkelijk in Australië is ontwikkeld. Triple P heeft over de hele wereld al duizenden families geholpen.

Vrijblijvend overleggen of dit bovenstaande iets voor jou/jullie is? Neem contact op met Marieke Elders via info@mariekeelders.nl of 06-31992909. Het overige aanbod kun je vinden op staging2.mariekeelders.nl. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.