lettelese vakantieboerderij tweede van nederland

Vakantieboerderij Oosterwijk in Lettele is uitgeroepen tot het op één na beste vakantiehuis van Nederland. De prijs werd toegekend door Eropuit in Eigen Land. Eerder dit jaar won de accommodatie al de Zoover Silver Award 2015.

Woonwagen ’t Goei Leve in Vlierden (Noord-Brabant) werd verkozen tot beste vakantiehuis. Op plek drie kwam Park Emslandermeer in Vlagtwedde (Groningen).

Via de website van Eropuit in Eigen Land konden mensen stemmen op hun favoriete accommodatie.

Met het behalen van de tweede plek krijgt de vakantieboerderij in Lettele een certificaat en de nodige aandacht op de website van Eropuit in Eigen Land. De eerste prijs bestond uit een trofee, certificaat en jaar lang gratis reclamebanner op de website.

In 2013 besloten Harry en Jeannette Oosterwijk om een gedeelte van hun boerderij te verhuren als vakantiewoning, zodat ook anderen konden genieten van de rust en ruimte rondom hun woning. De vierpersoonswoning werd opgeknapt en van alle gemakken voorzien.

Vanaf 1 oktober 2013 kon de woning gehuurd worden en op 7 oktober arriveerden de eerste gasten. Zij zijn inmiddels al drie keer op bezoek geweest om te genieten van de rust en de ruimte in en rondom de woning. En dat is wat de eigenaren graag willen. Door gastvrijheid, een gezellige sfeer in de woning en een stukje luxe willen ze een plek creëren waar gasten tot rust kunnen komen. Een plek waar ze graag terug komen. Uit de waardering van de gasten blijkt dat ze op de goede weg zijn.

Meer informatie over vakantieboerderij Oosterwijk vind je op staging2.vakantieboerderijoosterwijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.