lettele wint terecht van balkbrug sc

[tweetwidget type=”single” query=”648088662639513600″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

In de eerste helft ging het gelijk op tussen de twee ploegen. De clubs scoorden niet in de eerste helft.

In de tweede helft ging het qua doelpunten helemaal los. In de 54e minuut scoorde Lettele het openingsdoelpunt. Dave Beltman maakte van dichtbij met een daverend schot de 1-0. Lettele kon niet lang genieten van de voorsprong. Vijf minuten na het openingsdoelpunt maakte Balkburg de gelijkmaker. In de 60e minuut kwam Lettele weer op voorsprong. Weer was het Dave Beltman die scoorde. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd gooide Bas Huijsmans de wedstrijd op slot voor Lettele.

[tweetwidget type=”single” query=”648135342105694208″ height=”0″ limit=”1″ autoscroll=”0″]

De trainer van Lettele Paul Roskam vond zijn ploeg heel goed spelen. “In de tweede helft waren we vooral veel beter. We creëerden veel kansen. Dit is een terechte uitslag. Ik ben erg blij met deze overwinning.”

“Onze doelstelling voor dit seizoen is niet degraderen.”, aldus Roskam. Degraderen is nog niet aan de orde voor Lettele. Op dit moment staat het op de derde plek in de Vierde klasse H. Volgende week wacht een moeilijke uitwedstrijd voor Lettele tegen de nieuwe koploper SV Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.