Home / archiefcentraal / lettele en broekland delen de punten

lettele en broekland delen de punten

Het duel tussen Lettele en Broekland in de Vierde klasse H is zondagmiddag geëindigd in 1-1. De twee doelpunten vielen in een tijdsbestek van amper een minuut.

Namens thuisploeg Lettele was het Bas Huijsmans die de score opende in de 41e minuut. Een voorzet vanaf de zijkant belandde voor de voeten van Bas Huijsmans, die doeltreffend uithaalde. Lang kon de promovendus niet genieten van de voorsprong, na anderhalve minuut trok Broekland de stand weer gelijk. Tim van den Berg nam de bal aan op zijn borst, draaide weg, haalde vanaf de rand van het strafschopgebied uit en zag de bal halfhoog in het doel van Lettele belandde.

“De eerste helft waren wij de bovenliggende partij”, vond Broekland-trainer Richard van Dellen. “Na rust was het vooral erg rommelig. Natuurlijk wil je altijd winnen, zeker tegen een promovendus. Maar Lettele heeft een mooi team staan hoor, niets mis mee.”

Volgende week speelt Broekland thuis tegen SV Zwolle, terwijl Lettele op bezoek gaat bij Holten.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.