Home / archiefcentraal / lemelerveld begint seizoen met nederlaag

lemelerveld begint seizoen met nederlaag

In de Derde klasse B is Lemelerveld het nieuwe seizoen zondagmiddag begonnen met een verliespartij. Op bezoek bij Robur et Velocitas ging de ploeg van trainer Edwin Duim met 1-0 onderuit. Voor ‘de Sukerbieten’ is het een teleurstellende start van het seizoen, vorig jaar kwam de ploeg nog uit in de Tweede klasse.

Het enige doelpunt viel zondagmiddag na een ruim kwartier spelen. Wouter van Ewijk tekende voor de winnende goal. Volgende week krijgt Lemelerveld een herkansing, dan komt Colmschate op bezoek op Sportpark Heidepark.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.