Home / archiefcentraal / kwaliteit en diversiteit bij ter haar

kwaliteit en diversiteit bij ter haar

Ter Haar heeft een grote diversiteit in de winkel, zowel van merken als collecties. ‘‘We hebben een groot aanbod, van maatpakken, overhemden en dassen tot casual kleding en schoenen’’, vertelt Martijn ter Haar.

‘‘Voor de confectie lijn hebben we maatpakken, Tommy Hilfiger Tailored en Roy Robson. Hierbij heb je een grote keuze uit overhemden van bijvoorbeeld Circle of Gentlemen, John Miller en Prosuomo. Ook hebben we prachtige dassen om erbij te passen.

Daarnaast hebben we ook casual merken. Denk bijvoorbeeld aan Cavallaro, Blue Industry, State of Art en Vanguard. Dit laatste merk heeft leuke overhemden met eigentijdse printjes. Goed te combineren met onze colberts en pullovers.

We hebben de winkel zo samengesteld dat we verschillende stijlen aan kunnen bieden, zoals chique, stoer en sportief. Zo hebben we voor iedere leeftijden een passende outfit. Ook vind je in de nieuwe collectie mooie details in shirts en broeken, zoals knopen aan colberts en mooie garens. Kom gerust een kijkje nemen in de winkel naar onze collectie. Wij staan er klaar voor!’’

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.