kusjes en trommelende mannen in het hoftheater

Cabaretduo Niet Schieten! speelt op vrijdagavond 2 oktober de voorstelling ‘Kusje erop’ in het HOFtheater. De spelers bieden zich aan als nieuwe helden, nu de Don Juans en Zorro’s in de huidige maatschappij niet meer te vinden zijn. Op zaterdag 3 oktober wordt het HOFtheater gevuld met de ritmische klanken van percussiegroep Percossa. Voorafgaand aan de voorstelling geven de artiesten een gratis te bezoeken workshop aan de bezoekers.

Niet Schieten – Kusje erop
Niet Schieten! staat garant voor een avond lachen. In de voorstelling ‘Kusje erop’ vragen de spelers zich af waar de helden van vroeger zijn gebleven. De Don Juans, de Zorro’s? De mannen en vrouwen met lef en fatsoen? Mannen die een vrouw nog het hof weten te maken en voor haar door het vuur gaan? Ze zijn er niet meer. En nèt nu daar zo’n enorme behoefte aan is. Maar hoe hoog scoren de mannen van Niet Schieten! eigenlijk zelf op de heldenmeetlat? In ‘Kusje erop’ nemen Arend Edel en Maarten Hennis zichzelf eens flink de maat in een fysiekprikkelende voorstelling.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 2 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,00.

Percossa – The Real Deal
Percossa haalt dit keer zijn inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap; de hartslag van een ongeboren kind. Puffende mannen bij de bevalling. Een concert van badeendjes. Stoere mannen achter buggy’s. Goochelende vaders. Heldendromen. En dochters die het huis verlaten. Percossa speelt met ‘The Real Deal’ een show vol bizarre acts en steengoede percussiemuziek.

Voorafgaande aan de voorstelling kunnen bezoekers gratis een workshop bezoeken. Deze workshop wordt gegeven door de mannen van percossa. De workshop duurt van 18.45 tot 19.30 uur en geeft een kijkje achter de schermen bij Percossa. Bezoekers die zich willen aanmelden worden verzocht een e-mail sturen naar marketing@hofinsalland.nl.

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 3 oktober september om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,00.

The Dutch Eagles – The best of…
Dit jaar vieren de Eagles hun 40-jarige bestaan en The Dutch Eagles hun 10-jarige jubileum. Zij zijn in deze tien jaar uitgegroeid tot de ultieme vertolker van het oeuvre en de sound van de Eagles. Op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober staat deze meest succesvolle tribute band van Nederland stil bij deze mijlpaal in het HOFtheater.

Deze voorstellingen vinden plaats op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober om 20.15 uur in het HOFtheater. De voorstelling van woensdag 7 oktober is uitverkocht. Kaarten voor dinsdag 6 oktober kosten € 26,00. Bestel kaarten via staging2.hofinsalland.nl

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.