Home / archiefcentraal / kom shoppen bij de heeren mode

kom shoppen bij de heeren mode

Wij hebben weer ons best gedaan om een mooie, vernieuwende en verrassende collectie voor u samen te stellen. Ons eigen merk, Marco Manzini, heeft onder andere overhemden met printjes in de vorm van een bolletje, puntje of fantasieprint. Ze combineren super met onze broeken van Meyer, MAC en Camel Active die dit seizoen een slanker silhouet hebben. De colberts hebben mooie stoffen met fraaie details aan mouwen en revers.

Daarnaast hebben wij een groot assortiment slank gesneden kostuums ingekocht voor de superprijs van € 199.95 per kostuum. Die moet u gewoon komen bekijken! Qua jassen wordt het beeld wat rustiger, veel gestepte jassen (gewatteerd en doorgestikt) in diverse donkere tinten zowel kort als langer (te gebruiken over een colbert). Ook hebben we weer een kleine collectie, modische schoenen van State of Art in onze winkel.

Komt u bij ons de collectie bekijken? U bent van harte welkom!

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.