knock knock brengt nieuwe denimkwaliteiten

Aangesloten en strakke jeansmodellen zijn het tegenwoordig helemaal. ‘‘De man is er inmiddels aangewend om zijn jeans aangesloten te dragen. Dus zie je bij bekende jeansmerken zoals Diesel, Replay en G-star mooie kwaliteiten met een klein beetje elastan, voor een beter draagcomfort’’, vertelt Hugo ter Haar van Knock Knock.

‘‘Uiteraard moet het wel een stoere jeans blijven zodat de broeken zijn voorgewassen en geborsteld voor een vintage look. Ook brengen we aangesloten cargo pants , dit juist in mooie warme kleuren zoals antra en bordeaux van het G-star.

Cast Iron brengt naast hun denimpakket ook een prachtige collectie. Een mix van stoer en gekleed in mooie rustige kleuren, waardoor structuren van breisels en wassingen in de hemden goed tot hun recht komen. Uiteraard heeft Cast Iron altijd oog voor detail. Het merk is dan ook bijzonder geliefd bij de modegevoelige man.

Knock Knock heeft ook een nieuw merk opgenomen , Anerkjendt. Dit Deense modemerk en wordt gedragen door de coole twintiger en heeft een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. PME legend heeft vele trouwe klanten en vernieuwt dit najaar bijna zijn complete jeanspakket. Het goede blijft, maar met allemaal nieuwe wassingen.

Dit is slechts een greep uit al het nieuws dat bij Knock knock jeansstore in de winkel hangt. Loop gewoon even binnen, kijk rustig rond, pas en voel want het is een brede collectie die Knock Knock jeansstore voor de man aanbiedt. Je bent welkom!’’

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.