kinderactiviteiten in overvloed op snf

De natuur ligt in handen van de jongste generatie; de reden dat er op de Salland Natuur Fair extra aandacht aan kinderen wordt geschonken. Er worden tientallen natuurlijke workshops georganiseerd, natuurlijk allemaal kosteloos. Kinderen kunnen bij de leden van de HOV Raalte (Holenbroeders Onder Vogels) zelf een nestkast in elkaar timmeren en mee naar huis nemen om daar op te hangen. De leden van de HOV zullen van alles vertellen over de toekomstige bewoners van jouw gemaakte kast. Wie wil er nou geen vogelrijke achtertuin? Naast de nestkastjes kunnen er ook jampotten gemaakt worden; ja, met echte jam! Koken, op smaak brengen, een etiket maken en meenemen maar.

Weet jij al wat er onder water leeft? Je kunt op de Natuur Fair op zoek gaan naar de kleinste waterdieren. Onder begeleiding van ervaren biologen van het waterschap Groot Salland ga je aan de slag met loeppotjes en microscopen. Doe ook mee met andere verschillende projecten, zoals het afvalproject van Rova, boomgezichten maken in de eikenlaan, broodjes bakken boven een gezellig kampvuur, terug in de tijd met Bushcraft, een ritje op een pony of een paard en knuffelen in één van de knuffelhoeken.

De Salland Natuur Fair vindt plaats op zondag 13 september op Landgoed Groot Zwaaftink aan de Heetenseweg 26 in Heeten. De fair is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro. De entreeprijs voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar bedraagt 3 euro. De toegang is gratis voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Voor meer informatie verwijzen wij je naar staging2.sallandnatuurfair.nl of staging2.facebook.com/SallandNatuurFair. Nieuwsgierig naar het volledige programma van de fair? Kijk op staging2.sallandnatuurfair.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.