kids genieten op speelmiddag in drostenkamp

Door het initiatief van ruim 25 studenten van Landstede KindActief was de Kids speelmiddag woensdagmiddag in Drostenkamp een groot succes. Anders dan de naam doet vermoeden, hebben ouderen ook volop kunnen genieten. De volgende Kids speelmiddag is op 7 oktober.

In het Drostenkamp waren er allerlei spelletjes opgesteld langs de Kidsbeweegroute: blik gooien, spijker poepen, skiloop, eierloop en snoepjes duiken. Er waren drie schminktafels en er werd massaal touwtje gesprongen, op blikken gelopen en gevoetbald. Ruim tachtig kinderen hebben samen een geweldige dag gehad in de buitenlucht. Een groep ouderen die met vrijwilligers van stichting De Zonnebloem langskwamen, hebben lekker gewandeld en liepen te stralen.

Kids en ouderen zijn uiteraard 7 oktober opnieuw meer dan welkom. De Kidsbeweegroute is iedere dag te lopen in het park, dus tot die tijd hoeft niemand stil te zitten. Volg Facebook en Twitter voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.