juventa verliest na tegenvallende tweede helft

Bij aanvang van de eerste helft bleek dat trainer/coach Jaap Dam de spelers in de ‘goede stand’ had gezet. Binnen een tijdsbestek van vijf minuten stond de formatie van Juventa/GoedeOrde voor met 0 – 3. Daarna liet Top zien dat het terecht in de bovenste regionen van deze klasse acteert. Halverwege de eerste helft werd de stand omgebogen naar 5-4 in het voordeel van TOP. De wedstrijd ging tot tien minuten voor de rust gelijk op. In de laatste minuten nam TOP afstand van Juventa/GoedeOrde. Dat kwam doordat vizier van de heren van TOP op scherp stond. Door de afwezige wind werden er op afstand vele doelpunten gemaakt, waarop de spelers van Juventa/GoedeOrde geen antwoord hadden. Een terechte ruststand van 12-9 in het voordeel van TOP.

Met een verschil van drie doelpunten was er in de tweede helft nog van alles mogelijk voor Juventa/GoedeOrde. Echter niet op deze zaterdag. Na vijf minuten spelen was de formatie van Juventa/GoedeOrde terug gekomen op een verschil van twee punten. In deze periode gebeurde er een paar vervelende incidenten die een negatieve invloed kregen op het spel van Juventa/GoedeOrde. De ploeg kwam tot vijf minuten voor tijd niet meer tot scoren. TOP daarentegen wel en liep door met name een hoog schotpercentage weg van Juventa/GoedeOrde. Met nog een kwartier te spelen was de wedstrijd gespeeld met een stand van 21-11 in het voordeel van TOP. In de laatste vijf minuten kon Juventa/GoedeOrde nog enigszins aanhaken en werden de doelpunten aan weerszijden gelijkelijk verdeeld. Een terechte overwinning voor TOP van 24-15.

Met deze ervaring rijker wacht komende zaterdag een bekende tegenstander op de Kruserbrink, namelijk Oranje Zwart uit Zwolle. Gelet ook op de kwaliteit van de eerste formatie van Juventa/GoedeOrde moet het zeker tot een goed resultaat leiden. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.