Home / archiefcentraal / juventa verliest na tegenvallende tweede helft

juventa verliest na tegenvallende tweede helft

Bij aanvang van de eerste helft bleek dat trainer/coach Jaap Dam de spelers in de ‘goede stand’ had gezet. Binnen een tijdsbestek van vijf minuten stond de formatie van Juventa/GoedeOrde voor met 0 – 3. Daarna liet Top zien dat het terecht in de bovenste regionen van deze klasse acteert. Halverwege de eerste helft werd de stand omgebogen naar 5-4 in het voordeel van TOP. De wedstrijd ging tot tien minuten voor de rust gelijk op. In de laatste minuten nam TOP afstand van Juventa/GoedeOrde. Dat kwam doordat vizier van de heren van TOP op scherp stond. Door de afwezige wind werden er op afstand vele doelpunten gemaakt, waarop de spelers van Juventa/GoedeOrde geen antwoord hadden. Een terechte ruststand van 12-9 in het voordeel van TOP.

Met een verschil van drie doelpunten was er in de tweede helft nog van alles mogelijk voor Juventa/GoedeOrde. Echter niet op deze zaterdag. Na vijf minuten spelen was de formatie van Juventa/GoedeOrde terug gekomen op een verschil van twee punten. In deze periode gebeurde er een paar vervelende incidenten die een negatieve invloed kregen op het spel van Juventa/GoedeOrde. De ploeg kwam tot vijf minuten voor tijd niet meer tot scoren. TOP daarentegen wel en liep door met name een hoog schotpercentage weg van Juventa/GoedeOrde. Met nog een kwartier te spelen was de wedstrijd gespeeld met een stand van 21-11 in het voordeel van TOP. In de laatste vijf minuten kon Juventa/GoedeOrde nog enigszins aanhaken en werden de doelpunten aan weerszijden gelijkelijk verdeeld. Een terechte overwinning voor TOP van 24-15.

Met deze ervaring rijker wacht komende zaterdag een bekende tegenstander op de Kruserbrink, namelijk Oranje Zwart uit Zwolle. Gelet ook op de kwaliteit van de eerste formatie van Juventa/GoedeOrde moet het zeker tot een goed resultaat leiden. De wedstrijd begint om 15.30 uur.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.