Home / archiefcentraal / jeugdtoernooi zet raalte op de kaart

jeugdtoernooi zet raalte op de kaart

Topteams uit het hele land streken dit weekend neer in Raalte om mee te doen aan het Drankenhandel Wijnhuis Korbeld Jeugdtoernooi in Sporthal Tijenraan. Klink Nijland Kwiek wil op deze manier niet alleen het jeugdhandbal promoten, maar ook de gemeente Raalte op de kaart zetten.

Het toernooi past perfect in de voorbereiding van de teams, die aan de vooravond van de competitiestart staan. En een groot gedeelte van de meiden die deelnamen aan het toernooi zien we ongetwijfeld over enkele jaren terug op een hoog nationaal of –internationaal toernooi.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.