international six days enduro met tim kruiper

De belangrijkste endurowedstrijd ter wereld, de International Six Days Enduro (ISDE) vindt van 7 tot en met 12 september plaats in Kosice Slowakije. Zes dagen lang, meer dan duizend kilometer terrein, veertig uur in het zadel; een bikkelharde test voor mens en machine. De KNMV stuurt net als bij de laatste twee evenementen geen team aan.

Een aantal talenten wil toch de kans aangrijpen om meer ervaring op te doen. Zij hebben zich als clubteam georganiseerd. In dit team is ook rijder Tim Kruiper uit Haarle gevestigd. Hij en zijn team nemen deel aan de wereldwijd bekende wedstrijd zonder sponsor; wat een prestatie op zich is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.