informatieavond bosbeheerplan krijtenberg

Landschap Overijssel nodigt buurtbewoners of geïnteresseerden uit voor de inloop en informatiebijeenkomst Krijtenberg aanstaande woensdag. Gemeente Olst-Wijhe heeft Landschap Overijssel opdracht gegeven om samen met een aantal betrokken buurtbewoners een beheerplan op te stellen voor het bosgebied van de Krijtenberg. Het is het enige grote bosgebied binnen de bebouwde kom van Wijhe en is een voormalig landgoedbos. Op deze avond wordt het concept beheerplan gepresenteerd en kunnen vragen worden gesteld en ideeën ingebracht worden.

Komende winter wil de gemeente aan de slag met kapwerkzaamheden in het bos, gebaseerd op het bosbeheerplan. In dit beheerplan wil de gemeente ruimte bieden aan wensen van aanwonenden en belanghebbenden. Daarnaast hopen de gemeente en Landschap Overijssel op meer betrokkenheid uit de buurt bij het onderhoud van het bosgebied.

De avond start om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur in het gemeentehuis Olst-Wijhe. Benieuwd naar het programma?

 

19.00 – 20.00 uur

Inloop met koffie, thee, concept beheerplan inzien, mogelijkheid voor vragen/opmerkingen en aanmelden als vrijwilliger

20.00 – 20.30 uur

Centrale presentatie concept beheerplan

20.30 – 21.30 uur

Concept beheerplan inzien, mogelijkheid voor

       

        

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.