iedereen geslaagd voor snorkeldiploma wzc

Dertien enthousiaste kinderen zwommen afgelopen zaterdag bij de Wijhese Zwemclub (WZC) af voor de snorkeldiploma’s 1 en 3. Iedereen slaagde met vlag en wimpel en ontving het diploma uit handen van Sabine Nalis, bestuurslid van de WZC.

De afgelopen weken kregen de kinderen les in het omgaan met een snorkeluitrusting. Hoe maak je een hoekduik? Wat is een schredesprong en hoe duik je voorwerpen op? Allemaal elementen die voorbij kwamen tijdens de lessen. Acht snorkelaars slaagden voor snorkeldiploma 1, vijf kinderen namen diploma 3 in ontvangst.

In het winterseizoen gaat WZC verder met de diploma’s zwemvaardigheid in zwembad Tijenraan in Raalte. Meer informatie is te vinden op staging2.wzcwijhe.nl of neem telefonisch contact op met Roef Hillebrand via 0570-522803.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.