hulde jack vosman 25 jaar trouwe dienst

Jack Vosman is vandaag precies 25 jaar in dienst bij Beekman Elektro. Het bedrijf bedankt Jack voor zijn altijd geweldige inzet.

“Je bent een fijne collega om mee samen te werken. Je hebt het voor elkaar gekregen dat veel klanten een zeer groot vertrouwen in je hebben. Dit heb je bereikt door hard te werken, klantgericht te zijn, te luisteren naar de klant en altijd de juiste oplossing te bieden. Mede door jouw inzet staat er nu met Beekman Elektro een heel mooi bedrijf waar we de toekomst zeker mee in kunnen. Wij hopen nog vele jaren van je kwaliteiten gebruik te kunnen maken.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.