Home / archiefcentraal / holsto tuinen and buitenleven opent deuren

holsto tuinen and buitenleven opent deuren

Vrijdag arriveerden er nog ruim dertig pallets grote tuinpotten en –meubels uit Zwitserland, op zaterdag 26 september opende Holsto Tuinen & Buitenleven in Olst de deuren voor een eerste open dag. “We vonden het heel spannend hoeveel publiek eropaf zou komen en wat de reacties zouden zijn. Maar de aanloop was heel goed en de lovende woorden dat het er zo netjes uitziet met de bestratingsrekken, ingerichte binnenruimte met hangmatten, meubels en potten geven ons een goed gevoel”, aldus eigenaar Brendan Adams.

Het publiek kon genieten van de mooie spullen en van een zelfgebakken pannenkoek of pizza uit de houtoven op het zonnige terras. Vanaf heden is de showruimte aan de Rijksstraatweg 12a in Olst geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Iedereen is welkom voor tuininspiratie of een advies voor projectinrichting. Kijk op www.detuinwebshop.nl of www.holstotuinen.nl voor meer informatie.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.