holsto tuinen and buitenleven opent deuren

Vrijdag arriveerden er nog ruim dertig pallets grote tuinpotten en –meubels uit Zwitserland, op zaterdag 26 september opende Holsto Tuinen & Buitenleven in Olst de deuren voor een eerste open dag. “We vonden het heel spannend hoeveel publiek eropaf zou komen en wat de reacties zouden zijn. Maar de aanloop was heel goed en de lovende woorden dat het er zo netjes uitziet met de bestratingsrekken, ingerichte binnenruimte met hangmatten, meubels en potten geven ons een goed gevoel”, aldus eigenaar Brendan Adams.

Het publiek kon genieten van de mooie spullen en van een zelfgebakken pannenkoek of pizza uit de houtoven op het zonnige terras. Vanaf heden is de showruimte aan de Rijksstraatweg 12a in Olst geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Iedereen is welkom voor tuininspiratie of een advies voor projectinrichting. Kijk op staging2.detuinwebshop.nl of staging2.holstotuinen.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.