hoftheater en bezoekers blij met openingsweekend

Afgelopen weekend vonden de eerste voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen plaats in het HOFtheater. De eer was aan Sjors van der Panne, Höllenboer en Ernst, Bobbie & de rest. Allen speelden ze voor een goedgevulde zaal. Het komend seizoen heeft het HOFtheater ruim 70 voorstellingen op het programma staan.

Openingsweekend
Sjors van der Panne, bekend van The Voice 2014 waarin hij tweede werd, trapte vrijdag 18 september het nieuwe seizoen af met zijntheaterconcert.De charmante zanger bracht naast bekende Nederlandse nummers ook eigen muziek ten gehore voor ruim 200 bezoekers. Op zaterdag speelden de mannen van Höllenboer bekende nummers uit hun repertoire afgewisseld met nieuwe nummers en rake teksten. Ernst, Bobbie en de rest stonden op zondagmiddag maar liefst twee  keer op het podium voor de jonge theaterliefhebbers uit Raalte en omgeving. Zij kregen het jonge publiek aan het lachen, zingen en dansen.

Succesvolle kaartverkoop nieuw theaterseizoen
De kaartverkoop voor theaterseizoen 15/16 ging afgelopen mei zeer succesvol van start. Inmiddels zijn er al 8 voorstellingen uitverkocht: The Dutch Eagles, 2 x Daniël Lohues, Youp van ’t Hek, Pieter Derks, Dolf Jansen, Irish Bee Gees en The Best of Britain. Voor The Dutch Eagles is een extra voorstelling bijgeboekt op dinsdag 6 oktober, hiervoor zijn nog voldoende kaarten te koop. Daarnaast zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen van Rob de Nijs, Jacqueline Govaert, Niels Geusebroek, The Stones Tribute en ‘Het meisje met het rode haar’.

Soldaat van Oranje
Net als vorig jaar organiseert het HOFtheater dit najaar een busreis naar de bekende musical ‘Soldaat van Oranje’. De bus vertrekt op vrijdag 27 november om 17.00 uur vanaf het HOFtheater in Raalte naar de theaterhangar in Katwijk. Kaarten voor de busreis+1e rang ticket kosten € 95 en zijn te koop via staging2.hofinsalland.nl.

Kaartverkoop
Kaarten voor de voorstellingen van het nieuwe seizoen zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een half uur voor aanvang van een voorstelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.