hip fashion is klaar voor de herfst

Hip Fashion Raalte richt zich op trendy mode voor de actieve vrouw. Voor ieder geschikt moment hebben we de juiste outfit.

Door de maandleveranciers kan Hip Fashion continu frisse nieuwe collectie aanbieden. Hierdoor is er ook een geleidelijke overgang tussen de seizoenen. Eigenaresse Erika de Groot: “Klanten vragen vaak of de nieuwe collectie al binnen is, door de constante vernieuwing in collectie is er altijd weer iets nieuws. We staan bekend om goede kwaliteit en uitstekend advies en service. Dat is de kracht van ons bedrijf en daarom staan we al bijna honderd jaar met veel plezier voor je klaar. Bij Hip Fashion denken we met je mee!”

Hip Fashion voert veel bekende merken. Van ’s Oliver en Elvira tot Mavi en Soyaconcept. Daarnaast natuurlijk Enjoy, NED, Dreamstar en Angels. De flare jeans, een broek met wijde pijp, maakt zijn comeback en de kleuren petrol, camel, aubergine, grijs, zwart en ecru zijn de trend. Op het moment is zie je veel knitwear in de mode, dat stoer te combineren is met een broek met coating, leather look of used denim. De autumn-collectie wordt gekenmerkt door lange blazers en vesten, comfortabele mode en feestelijke jurkjes van Yest. Al nieuwsgierig?

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.