herfstshoppen in mode en lifestyle minnend wijhe

In mode- & lifestyle minnend Wijhe kun je vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober naar hartenlust shoppen in Wijhe. Vele mode- & lifestyle ondernemers rollen deze dag hun rode loper uit en maken het extra knus en aangenaam in hun winkels. Nieuwe mode, eigentijdse accessoires, schoonheid & haarstyling, brillen en schoenen…….je kunt het zo gek niet bedenken of dit sfeervolle dorp heeft een uitgebreid aanbod.

De ondernemers in Wijhe bundelen ook deze dagen weer hun krachten en verwelkomen je in hun winkels. Stap geheel vrijblijvend binnen voor inspiratie of een persoonlijk advies van één van de medewerkers. Doe je deze dagen een aankoop, dan ontvang je bovendien een zakje heerlijke koeken voor thuis. Kijk voor de voorwaarden in de betreffende winkels.

De ondernemers hebben hun mouwen deze week al opgestroopt en pakken alle koeken eigenhandig en met veel zorg in. Samen vullen ze zo’n kleine duizend zakjes om weg te geven tijdens het ‘Herfstshoppen’. ‘Wel zo gezellig!’, luidt het onder het inpakken.

De winkels die mee doen zijn onder andere DA-Bourquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, HEMA, Mico Bodywear & Lef underwear, Per Voi, SCHULTEN Feel Fashion, Stevens Optiek, Vloedgraven Interieur & Decorations, Wij2 Fashion & Lifestyle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.