Home / archiefcentraal / herfst indoor luttenberg verreden

herfst indoor luttenberg verreden

De vierentwintigste editie van het Herfst Indoor Luttenberg (HIL) werd verreden in de manege aan de Looweg in Luttenberg op 26 en 27 september. De manege werd volledig omgetoverd en kreeg, mede door inzet van vele vrijwilligers, een sfeervolle herfstambiance. De M/Z/ZZ-finale werd gewonnen door Niels Elshof met zijn pony Orchid’s Ela van PC Liederholthuis. De L-finale werd gewonnen door Susanne Zaalberg en haar pony Cindy van PC de Heemruiters uit Mariënheem. De B-finale werd gewonnen door Esme Ekkelkamp met haar pony Never Know’s Nick van PC de Bergruitertjes uit Lemele. De tevreden voorzitter Cristel Espeldoorn sprak van een zeer geslaagd evenement waarbij ze naast alle sponsoren in het bijzonder vele vrijwilligers bedankt. “Zonder de inzet van deze vrijwilligers was dit evenement niet mogelijk geweest”.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.