Home / archiefcentraal / heino biedt podium voor taoistische tai chi kunsten

heino biedt podium voor taoistische tai chi kunsten

In de theaterzaal van het Podium in Heino wordt binnenkort het leuke, ontspannende, gezonde en razend populaire Taoïstische Tai Chi geïntroduceerd. Op dinsdag 29 september vindt een eerste introductie-les plaats van 19:00 tot 21:00 uur.

Taoïstische Tai Chi kunsten beoefenen is een goede manier om je kwaliteit van leven op meerdere niveaus te verbeteren. Het helpt je hoofd rustiger te maken, pijn te verminderen en meer in harmonie met jezelf en anderen te leven. Ontstaan uit een rijke traditie van taoïstische training en biedt een pad om je lichamelijk, mentaal en spiritueel te ontwikkelen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk op www.taoisttaichi.nl meer meer informatie.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.