heeten niet opgewassen tegen colmschate

Heeten is het seizoen begonnen met een 2-0 nederlaag tegen Colmschate. Op Sportpark de Achterhoek was de thuisploeg veel sterker dan de groenhemden.

“Het was absoluut een terechte overwinning”, vond Colmschate-trainer Willem Balster. “De eerste helft hebben we helemaal niets weggegeven.” De oefenmeester zag hoe zijn ploeg wel mogelijkheden creëerden, maar pas na een uur op voorsprong kwam. Na een prachtige combinatie was het Jard Kamperman Leferink die doeltreffend uithaalde.

Na de openingstreffer kreeg Colmschate voldoende kansen om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de afronding was niet optimaal. Pas in de 86e minuut viel de 2-0. Een lange bal werd doorgekopt en belandde voor de voeten van Jarmo van ’t Hof. Eén op één met de doelman bleef hij rustig en stelde hij de drie punten in veilige haven.

Volgende week speelt Heeten thuis tegen Warnsveldse Boys. Die ploeg begon de competitie met een 2-1 zege op Vaassen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.