harry sacksioni bijt spits af holtohus

Harry Sacksioni staat zaterdag met de eerste voorstelling van het seizoen in het Holtohus Theater Olst. Nederlands beroemdste gitarist wordt dit jaar 65 jaar en viert dat met een grote jubileumtoer ’65 Solo Tour’.

Harry Sacksioni speelt tijdens zijn tour vooral solo. Door de ‘Sacksioni Methode’ verzorgt hij echter volledige arrangementen op zijn gitaar. Ingeleid met persoonlijke en humoristische anekdotes komen Sacksioniklassiekers van dertig albums vol snaarhistorie voorbij. Onlangs is hij weer uitgeroepen tot beste akoestische gitarist van de Benelux.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 16,50 euro. Bestel ze op staging2.theaterolstwijhe.nl of koop ze bij DA Bourquin aan de Langestraat 66 in Wijhe, Boek en Kantoor Korten aan de Geertsstraat 19-21 in Olst en Holstohus, VVV-balie aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.