Home / archiefcentraal / harry sacksioni bijt spits af holtohus

harry sacksioni bijt spits af holtohus

Harry Sacksioni staat zaterdag met de eerste voorstelling van het seizoen in het Holtohus Theater Olst. Nederlands beroemdste gitarist wordt dit jaar 65 jaar en viert dat met een grote jubileumtoer ’65 Solo Tour’.

Harry Sacksioni speelt tijdens zijn tour vooral solo. Door de ‘Sacksioni Methode’ verzorgt hij echter volledige arrangementen op zijn gitaar. Ingeleid met persoonlijke en humoristische anekdotes komen Sacksioniklassiekers van dertig albums vol snaarhistorie voorbij. Onlangs is hij weer uitgeroepen tot beste akoestische gitarist van de Benelux.

De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 16,50 euro. Bestel ze op www.theaterolstwijhe.nl of koop ze bij DA Bourquin aan de Langestraat 66 in Wijhe, Boek en Kantoor Korten aan de Geertsstraat 19-21 in Olst en Holstohus, VVV-balie aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. 

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.