haarle revancheert zich met overwinning

Na een 3-0 nederlaag van vorige week heeft Haarle de eerste punten gepakt in de 4e klasse H. Er werd met 4-2 gewonnen van USV. De doelpunten werden gescoord door Arnon Zwijnenberg, Jari ten Have en Erik Westendorp (2x).

Haarle-trainer Patrick Wijsman was tevreden over het veldspel, maar vond dat zijn ploeg de wedstrijd eerder op slot had moeten gooien. “De eerste helft waren we beter en we gaan met 2-1 de rust in. Dat had ook 4-1 of 5-1 kunnen zijn. Ook in de tweede helft hebben we kansen gecreëerd op meer doelpunten dan we maakten. USV maakte het nog spannend door de 3-2 te maken, maar gelukkig beslisten wij een minuut later de wedstrijd”.

Volgende week speelt Haarle de uitwedstrijd tegen ABS.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.