grootse opening van hutten traditional beef

Een grote moderne bar in het midden en een luxe hapjesbar aan de zijkant van de tent zorgden voor een sjiek aangezicht. Na een openingswoord van eigenaars Vincent en Marcel en Zoon van Marcel, Rick Hutten en het laten zien van de bedrijfsvideo werd de duurzame slachterij buiten geopend met het nummer ‘This is the moment’ van René Froger. De vuurwerkshow hierna zorgde voor veel waardering onder de gasten. Met muziek in de tent van onder andere Thomas Berge werd het een opening waar door velen nog lang over nagepraat zal worden.

Hutten Traditional Beef is een familiebedrijf dat al sinds 1928 garant staat voor kwalitatief hoogwaardige rundvleesproducten en is sinds kort verhuisd van Nieuw Heeten naar Heeten. De naam van de slachterij is kortgeleden veranderd van Hutten en Zonen naar Hutten Traditional Beef. Niet alleen op dit gebied is er een verandering. In de nieuwe en hypermoderne slachterij in Heeten wordt gebruikt van een geavanceerd duurzaamheidssysteem. “Door dit systeem maken we bijvoorbeeld geen gebruik van een gaskraan. Zo zien we de waarde van innovatie en kunnen we met dit toonaangevende bedrijf jaren verder. Het oude vakmanschap wordt nu uitgeoefend in een hypermoderne slachterij waarin de kwaliteitwens van de klant altijd voorop staat”, aldus Rick Hutten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.