gratis auto bij aankoop huis in olst

Bij de Nationale Open Huizendag op 3 oktober staat er bij het huis op Koekoekspad 4 in Olst een nieuwe Opel Karl ter waarde van maar liefst 10.995 euro. Deze auto wordt cadeau gegeven bij de aankoop van het huis.

Inneke Reimert van Hannink Makelaars heeft zo iets nog niet eerder meegemaakt. “We vinden dit initiatief van de verkoper natuurlijk fantastisch. Het is origineel én ook nog erg aantrekkelijk. Wie krijgt er nu een auto cadeau bij zijn huis? Bovendien is er bij de woning voldoende parkeergelegenheid.”

Eyecatcher
De huiseigenaar werd door ‘De Autohandelaar’ Eric van Wenum op het idee gebracht. “Het is, voor zo ver bekend, in Salland nog nooit eerder vertoond.” De autodealer Broekhuis in Deventer heeft de auto van stickers voorzien waarop duidelijk te lezen staat dat je deze auto gratis krijgt bij aankoop van het huis. De auto is op de Open Huizendag van 3 oktober aanwezig en hopelijk trekt dat extra aandacht.”

Naast de halfuursverbinding in het Intercity netwerk van de NS met Deventer en Zwolle maakt een tweede auto het wonen in Olst net wat makkelijker voor de meeste gezinnen.
Het Koekoekspad is een rustige doodlopende zijstraat van de Koekoeksweg tussen Olst en Boskamp. “Wij vinden ons huis natuurlijk prachtig, maar je moet echt komen kijken om overtuigd te raken. Ons huis ligt namelijk goed verscholen in het groen, je ziet het vanaf de weg bijna niet”, aldus de eigenaar.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.