goal centraal is vernieuwd

De opzet is simpel. Je voorspelt van alle wedstrijden in jouw regio wie er wint. Onder degenen die dat het best doen, verloot Intersport Schutte iedere week een voetbal. Daarnaast wijzen we ook een wedstrijd van de week aan. Van die wedstrijd moet je de einduitslag voorspellen. Aan het eind van het seizoen wordt een overall winnaar gekozen uit de weekwinnaars en de top vijf van het hele seizoen. Je hoeft dus niet iedere week mee te doen om voor de hoofdprijs in aanmerking te komen.

Zelf ontworpen shirt

De hoofdprijs is een door je zelf ontworpen shirt voor jouw eigen team. Met zo’n shirt staat jouw team natuurlijk iedere wedstrijd al met 1-0 voor. Ben je geen actief teamsporter, dan mag je een team aanwijzen dat jouw shirt gaat dragen.

Met vernieuwde Goal Centraal begint het voetbalweekend dus nu al eerder dan het weekend zelf. Voor aanvang vul je in wie er wint. Via Voetbal Live kan je tijdens de wedstrijden de tussenstanden volgen op de site. Snel na de wedstrijden kan je de wedstrijdverslagen lezen.
Alle kanalen
Samen met Intersport Schutte gaan we al onze media inzetten voor Goal Centraal. Op de site kun je meedoen aan het spel, houden we de tussenstanden bij en verslaan we de wedstrijden. Op Twitter houdt @goalcentraal je op de hoogte van alle ontwikkelingen en bijzonderheden op de velden. In onze krant gaan we iedere week uitgebreid in op de komende wedstrijd van de week. Ten slotte vind je op Facebook geregeld de winnaar van de wedstrijdbal van de week. Laat het seizoen maar beginnen!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.