gerard en diny ohms 60 jaar getrouwd

Gerard Ohms en zijn vrouw Diny Zwakenberg-Ohms zijn zestig jaar getrouwd. Op 8 september 1955 zijn zij in het huwelijk getreden en nog altijd intens gelukkig met elkaar.

Gerard is geboren in Heino, Diny in Lemelerveld. Zij hebben elkaar ontmoet op de kermis in Lemelerveld. Na hun huwelijk zijn ze samen gaan wonen aan de Vlaminckhorstweg 13 in Heino; daar wonen zij nog steeds.

Gerard is 38 jaar in trouwe dienst geweest bij Vleeswarenfabriek Meester in Wijhe. Diny is altijd huisvrouw geweest, en nog steeds. Beide hebben allebei leuke hobby’s en bezigheden. Gerard richtte politiehonden af en is dertig jaar lid geweest van muziekvereniging ‘Ons Genoegen’. Diny houdt voornamelijk van volksdansen en puzzelen. Helaas kunnen ze, behalve puzzelen, de vroegere hobby’s niet meer uitvoeren.

De (klein)kinderen zijn het allerbelangrijkste voor hen. Zij kregen er zes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.