Home / archiefcentraal / gemengde gevoelens bij wijhe na gelijkspel

gemengde gevoelens bij wijhe na gelijkspel

De wedstrijd van zondagmiddag tussen Wijhe’92 en Helios heeft geen doelpunten opgeleverd. Beide ploegen houden een puntje over aan het doelpuntloze gelijkspel.

“Ik heb het even bijgehouden”, verteld trainer Peter Jansen als hij zijn notulenboekje erbij pakt. “We kwamen vier keer 1-op-1 met de Helios-doelman. Dat zijn vier honderd procent kansen. Nu vind ik dat Helios verder in de ontwikkeling is dan wij, dus uiteindelijk kan ik met het gelijke spel leven.”

Voor de wedstrijd namen de Wijhenaren van een zestal spelers afscheid. “Die spelers hebben bij elkaar wel duizend wedstrijden gespeeld. Vandaag hebben vijf spelers hun seniorendebuut gemaakt, dus we hebben flink wat ervaring ingeleverd. Die jonge spelers brengen wel de wilskracht en spelvreugde die ik graag wil zien. Ze gaan negentig minuten lang als de brandweer. Als we dat het hele seizoen vol kunnen blijven houden is dat wel een kracht.”

Volgende week gaat Wijhe’92 op bezoek bij AZC, een nieuwkomer in de Tweede klasse. “Ik kijk niet graag naar de volgende tegenstanders. We moeten onszelf strijdklaar maken voor de volgende wedstrijd. Dan zien we volgende week zondag om vier uur wel hoe de vlag erbij hangt.”

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.