frank de boer bezoekt toernooi kwiek

Hoog bezoek op het toernooi van handbalvereniging Kwiek in Sporthal Tijenraan. Niemand minder dan Frank de Boer nam zaterdag namelijk een kijkje. De trainer van Ajax heeft handballende dochters en zat ongetwijfeld op de tribune om één van zijn dochters aan te moedigen. Maar de D1-jeugd van Klink Nijland Kwiek liet deze kans uiteraard ook niet aan zich voorbij gaan en gingen met de voetbaltrainer op de foto.

In Sporthal Tijenraan vindt dit weekend het Drankenhandel Wijnhuis Korbeld Jeugdtoernooi plaats. Vrijdag deden er teams uit de regio mee. Voor de zaterdag en zondag nemen er dit jaar 24 teams deel aan dit toernooi. Naast vier teams van Klink-Nijland Kwiek komen West-Friesland SEW uit Nibbixwoud en H.V. Quintus uit Kwintsheul, (beide met vier teams) Succes schoonmaak VOC Amsterdam, (drie teams) H.V. Venlo, Stevo uit Geesteren (twee teams), DSVD uit Deurningen, CHS uit Raalte (allen met één teams), Maedilon VZV uit het Veld (één team) en E&O uit Emmen (één team) naar Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.