fotocursussen fotoetzo raalte weer van start

De basis fotocursussen bij Foto&Zo starten 28 en 29 september weer. Sinds 2005 worden deze cursussen twee keer per jaar aangeboden; in het voorjaar en in het najaar. Tijdens deze basis fotografiecursus worden je technieken in zeven lessen van twee uur helemaal bijgespijkerd.

Je leert de camera perfect kennen door te leren wat de juiste manier is om er één te gebruiken en door alle tips en tricks die je aangereikt worden. Theorieopdrachten worden gemaakt en gezamenlijk behandeld, net als de praktijkopdrachten. Voor de theorie is een Nederlandstalig boek nodig dat na de cursus in jouw bezit blijft.

Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn diafragma, sluitersnelheid, scherpte/diepte, witbalans, belichtingscorrectie, nachtfotografie, macro en compositie. Alles komt aan bod en wordt in duidelijke taal en in een rustig tempo uitgelegd en behandeld.

Per avond kunnen maximaal twaalf cursisten deelnemen. Meld je aan voor 22 september door een mailtje te sturen naar info@foto-en-zo.nl of via de website staging2.foto-en-zo.nl, telefonisch via 0572 365020 of kom langs in de winkel van Foto&Zo aan de Marktstraat 23a in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.