flair fashion heeft nieuws

Zoveel smaken, zoveel ontwerpers en zoveel verschillende kledingstijlen. Alles mag, alles kan en Flair Fashion biedt het aan.

Komend najaar en het winterseizoen staan in het teken van breisels en huiselijke mode om lekker in weg te kruipen als het weer kouder wordt. De vesten lekker lang, truien recht en wijd. Van broeken met joggingstof, flare jeans en broeken met rechte (wijde) pijp tot rokken in allerlei lengtes.

Een echte musthave dit seizoen is de midi rok, net tot over de knie. Oversized jassen met grote wijdvallende kraag, wijde mouw en grote opgenaaide zakken zijn helemaal in. Ook de poncho, die langer is dan normaal en lijkt op een omslagcape met gaten voor de handen is een rage.

Naast kleding heeft Flair Fashion een mooie collectie schoenen met onder andere dierenprints; zowel all-over of gedeeltelijk en sneakers met exclusieve gespen en kettingen van Glamorous. Komend seizoen voert Flair fashion een nieuw merk aan dat zowel nationaal als internationaal bekend is: Saint Tropez. Al benieuwd?

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.