excursie landgoed den alerdinck

Op Landgoed Den Alerdinck wordt op woensdag 9 september een excursie gehouden. Voor dit seizoen is dit de laatste excursie. Tijdens deze mooie wandeling mogen de deelnemers ook een kijkje nemen binnen de poort van deze historische buitenplaats.

In de sfeervolle tuin staan bijzondere bomen, zoals een ginkgo. Verder wordt aandacht besteed aan natuur, cultuur en de historie van het landgoed. Op een mooi plekje wordt koffie gedronken.

De start van de excursie is om 13.30 uur op de hoek Zuthemerweg/Alerdinckweg. Je vindt Havezathe Den Alerdinck aan de Den Alerdinckweg 1in Laag Zuthem. De kosten (inclusief koffie en koek) bedragen 4 euro per persoon. Opgave via 0572-391955 of via h.nijmeijer@online.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.