exclusieve veelzijdigheid en service livera

‘Live, Life, Love, Livera’ wordt in Raalte nagestreefd. Naast het eigen label van Livera worden er grote labels aangeboden zoals Passionata, Chantelle en Sapph en daarnaast klassieke merken zoals Triumph en Felina. Onderscheidend van de rest en meer dan exclusief.

Vanaf het eerste bh’tje; alle leeftijdscategorieën worden vol passie bediend. Niet alleen lingerie, maar ook nachtkleding met merken als Ringella en Pastunette en homewear zijn in het herfst- en winterseizoen erg geliefd. Daarnaast een uitgebreide collectie sport bh’s. Eigenaresse Erika de Groot laat weten te staan voor ongekende service en uitgebreid advies. “De liefde voor het product en voor het vak moet spreken.” De oneindige en innovatieve collecties van Livera maken het een onderscheidend bedrijf.

“Laatst liet een klant aan ons weten, dat deze niet wist dat lingerie kopen zo leuk kon zijn.” Vaak zit het eerste of tweede product gelijk goed, door onze kennis en betrokkenheid bij de klant. De najaarscollectie bestaat uit tal van kleuren, prints en soorten kant. De gevarieerde collecties zorgen ervoor dat het leuk is om elke keer even binnen te stappen. Benieuwd naar de huidige collectie? Bezoek Livera Raalte en ontdek. Als dat niet mogelijk is, wordt er een afspraak gemaakt om aan huis te komen. Dat is nou service van Livera Raalte.

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.