etalage vol eenden door badeendenrace

Sinds vorige week vullen badeenden de etage van het voormalige pand van de Fotograaf aan de Herenstraat in Raalte. Er is een badeendenrace aangekondigd. De race wordt op zaterdagmiddag 26 september gehouden door Lions Club Raalte op het Overijssels kanaal. Het pand van de Fotograaf staat sinds kort leeg, aangezien De Fotograaf is verhuisd naar de Varkensmarkt 9D.

Aan de race is een verloting verbonden. De opbrengst gaat naar Savas, Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten en Stichting Care4BrittleBones: broze bottenziekte. De lotnummers corresponderen met de nummers van de vijfduizend badeendjes die te water gaan.

Er is ook een etalagewedstrijd aan de badeendenrace gekoppeld. Wie het juiste aantal badeenjes in de etalage raadt, maakt kans op een pannenkoekentraktatie bij Laurel’s Pannekoekenrestaurant aan de Varkensmarkt. Loten zijn te koop bij Bloemen Korbeld aan de Grotestraat en via een mail naar lions@raalte.nl

Aan de race werken diverse instellingen en verenigingen mee, zoals de brandweer Raalte, Scouting Raalte en Onderwatersportvereniging Cerianthus Raalte. Er zijn ook informatiestands van beide goede doelen aanwezig. Burgemeester Martijn Dadema laat om 14:30 de badeenden van grote hoogte te water nabij de spoorbrug. De finishlijn is bij de Enkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.