erwin nyhoff en jeroen dubbeldam in gesprek

Tijdens het internationaal springconcours CSI Salland in Mariënheem zien twee beroemde Nederlanders, geboren Sallanders en oud-klasgenoten Erwin Nyhoff en Jeroen Dubbeldam elkaar weer na vijventwintig jaar. Donderdag zal Olympisch,- Europees- en wereldkampioen Jeroen geïnterviewd worden door zanger en gitarist Erwin, die landelijke bekendheid kreeg door zijn deelname aan The Voice of Holland. Zoals verwacht wordt het een muzikaal interview.

De ontmoeting vindt plaats op 1 oktober tijdens de netwerkbijeenkomst Salland Samen van de Vrienden van CSI Salland, die om 19:00 uur van start gaat. Doel is om de ondernemers en organisaties in Salland bijeen te brengen in een ambiance van internationale paardensport. De avond staat in het teken van de internationale springsport. Op het programma staat een 1.40m rubriek, die als kwalitatief geldt voor de Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs op Salland op zondagmiddag.

De ondernemers kunnen zich voor een klein bedrag laten koppelen aan een ruiter. Diegene die gekoppeld is aan de rubriekswinnaar mag de prijs uitreiken en de cheque met de totale opbrengst overhandigen aan de Sterre Stichting, die zich sterk maakt voor de verbetering van de behandelwijze van kinderkanker en de opvang van ouders en familie van ernstig zieke kinderen.

Jeroen Dubbeldam komt zelf ook in actie, uiteraard te paard. Hij is op zaterdagavond te zien tijdens een springclinic. CSI Salland gaat donderdag van start en biedt elke dag gratis toegang. Voor de kinderen is er op zaterdagmiddag een kindermiddag met onder andere een speurtocht, schminken en een rondleiding. Op vrijdagavond sluit DJ Sylvester de dag af en op zaterdag draait DJ Total Tommy tot in de late 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.