een vertrouwde diverse collectie bij mixxl

Bij MIXXL is de nieuwe collectie heel vertrouwd. ‘‘Ik heb het bij de vertrouwde merken gehouden, maar we hebben wel een heel divers aanbod. Voor elke leeftijd hebben we wat en we hebben ook verschillende stijlen’’, vertelt Ingrid ten Have van MIXXL.

‘‘Onze collectie is vrouwelijk, maar ook stoer. Klassiek en gekleed, maar ook jong. We hebben veel verschillende materialen, zoals katoen, maar ook viscose en synthetische materialen. Wat je veel ziet dit seizoen zijn royale stoffen en pluizige stoffen. De printbroeken zijn er dit seizoen ook en we zien de uitgewerkte broeken met veel details.”

Wat wel nieuw is in dit seizoen is de salieblauwe kleur. Voor de rest hebben we veel donsachtige vesten, komen de jurken meer in beeld en hebben we omslagdoeken en poncho’s. Qua broeken blijft de smalle broek in, maar we zien ook voorzichtig iets wijdere pijpen.

We staan klaar om je te helpen als je iets moois gezien hebt tijdens de modeshow, maar natuurlijk ook als je nog helemaal niet weet wat je wilt. Later in het seizoen komen er nog wel nieuwe merken bij. Kom dan gerust nog een keer langs of kijk op onze webshop: staging2.mixxl.nl/webshop”

Zaterdag 12 september vinden er in het centrum modeshows plaats. Lees alles over de modeshows en de Raalte winkels in het speciale RMP-modeweekendkrantje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.