een goed begin is het halve werk

Volleybalvereniging De Bevers uit Lemelerveld is het seizoen begonnen met een 3-1 overwinning op WSV uit Warnsveld. De vereniging stuurde ons een verslag:

“Niets is fijner dan de eerste wedstrijd in eigen thuishonk te mogen beginnen. Zaterdagavond heeft Jelte Sijtsema kennis mogen maken met de overvolle tribunes van sporthal Heidepark. Een heksenketel en dat meteen bij de eerste wedstrijd van het seizoen tegen onze trainer van vorig jaar. Daar waar hij (Jan van Uitert) zijn zorg over uitsprak. 

WSV is vorig jaar rond de derde plek geëindigd, maar het was wel een team waar De Bevers altijd een mooie pot volleybal tegen lieten zien. Het feit dat Jan van Uitert daar nu trainer is zorgde ervoor dat de Bevers er extra op gebrand waren om te winnen.

Het begin van de beide teams was scherp. Tot aan het midden van de set ging het gelijk op. Hierna pakte WSV een kleine voorsprong. Met de 37-35 in ons achterhoofd van de bekerwedstrijd raakten De Bevers niet in paniek toen WSV tot twee keer toe op setpoint stond. De set werd in het voordeel van De Bevers met 28-26 beslist.

In de volgende twee sets hadden De Bevers telkens een kleine voorsprong. WSV kwam tot een paar keer toe onnodig tot op gelijke hoogte. Jelte zorgde nog voor wat onrust op de tribune door zijn nog niet bekende wisseltactiek. Mede dank hieraan zijn de bevers geen moment in gevaar geweest. Beide sets zijn in het voordeel beslist van De Bevers in 25-22 en 25-19.

Helaas was de concentratie in de 4e set minder dan in de andere drie sets, waardoor er meer onnodige fouten werden gemaakt. De set ging verloren in 25 -22. De allerlaatste wedstrijd van het seizoen, spelen we uit bij WSV. We kijken er naar uit. De kop is er af, vier punten blijven achter in Lemelerveld. De eerste overwinning is een feit. Een goed begin is het halve werk, vol vertrouwen gaan we naar de volgende wedstrijd op 3 oktober tegen RIVO Rijssen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.