duteweert miniwerktuigen opent deuren

Het is de derde keer dat Duteweert Miniwerktuigen de open dagen houdt. “De eerste keer was in 2011. Toen combineerden we het met de opening van ons nieuwe pand. We waren dat jaar net verhuisd van onze locatie in Heeten naar de Eikelhof,” vertelt eigenaar Erik Duteweert. “We kregen destijds zoveel enthousiaste reacties dat we besloten er een tweejaarlijks evenement van te maken.”

Demonstraties en zelf rijden

Tijdens de open dagen toont het bedrijf verschillende minitractoren en werktuigen. Ook worden er demonstraties gehouden. “Mensen zien onder andere onze hakselaars en houtversnipperaars aan het werk. Tevens worden er hooibalen geladen met behulp van een voorlader.” Maar het blijft niet alleen bij kijken. “Bezoekers kunnen ook zelf een stukje rijden op ons behendigheidsparcours. We hebben daarvoor een gloednieuwe Shibaura compacttractor klaar staan.”

Beide dagen zijn de deuren geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Hapjes en drankjes zijn aanwezig en kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen. Er is ruime parkeergelegenheid.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.