Home / archiefcentraal / drukke laatste dag wiejese diekdaegen

drukke laatste dag wiejese diekdaegen

Volle terrassen en drukke straten in Wijhe zondag. Op de laatste dag van de Wiejese Diekdaegen stonden onder andere Festival Smaek in ’t Park en het straattoneel op het programma. Muziek en de straatartiesten brachten de sfeer er goed in. En de humor was in goed handen van Berry Knapen.

Compagnie with balls bracht de wereldwandelaar lopend op een hoge bol door de Langstraat en toneelgroep Dapper gebruikte een kleine vrachtwagen voor de voorstelling Atlantis gespeeld . Les Contes Asphalt uit België zette alles in vuur en vlam.

En alsof dat nog niet genoeg vermaak was, het publiek kon ook genieten van modeshows en natuurlijk de kermis op het Marktplein. In de bijlage zie je de foto’s van Alex Witteveen. De foto’s van Paul Draaijer vind je hier.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.