drukke laatste dag wiejese diekdaegen

Volle terrassen en drukke straten in Wijhe zondag. Op de laatste dag van de Wiejese Diekdaegen stonden onder andere Festival Smaek in ’t Park en het straattoneel op het programma. Muziek en de straatartiesten brachten de sfeer er goed in. En de humor was in goed handen van Berry Knapen.

Compagnie with balls bracht de wereldwandelaar lopend op een hoge bol door de Langstraat en toneelgroep Dapper gebruikte een kleine vrachtwagen voor de voorstelling Atlantis gespeeld . Les Contes Asphalt uit België zette alles in vuur en vlam.

En alsof dat nog niet genoeg vermaak was, het publiek kon ook genieten van modeshows en natuurlijk de kermis op het Marktplein. In de bijlage zie je de foto’s van Alex Witteveen. De foto’s van Paul Draaijer vind je hier.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.